Arrangementer

Kommende arrangementer

Foredrag med Lone Sørensen – 17. Maj 2022 kl. 18.00
Lær hvordan du holder dig yngre med årene
Lone er klar med gode tips og tricks til hvordan du helt naturligt kan holde dig sund og rask ,og ikke mindst yngre i takt med at du ældes. Kom med til et fantastisk foredrag, med en international anerkendt og dygtig behandler, indenfor refleks og ansigtszoneterapi.

Læs mere og tilmeld dig her

Foredrag med Heidi Kirkeby – 18. Maj 2022 kl. 19.30

“Skab resultater i lethed igennem din sjæl”

Kom med til en fantastisk og energiladet aften med Heidi, hvor du højst sandsynlig bliver udsat for noget så skønt, som meditation og bevægelse. Inden aftenens afslutning, får du personlige råd til, hvad du kan gøre for at skabe resultater ved at connecte med din sjæl og meget andet.

Læs mere og tilmeld dig her

Koncert med Tim Schou – 28. Maj 2022 kl. 15.00
Vi byder stjernen Tim Schou velkommen på Orangeriet Elisaholt til en fantastisk aften i musikkens tegn. Tim tager os med på en dejlig intim og akustisk musikoplevelse

Læs mere og tilmeld dig her inden der bliver udsolgt.

Koncert med Joakim Lykke & Band – 19. Juni 2022 kl. 14.00
Oplev en koncert med nærvær og intimitet
Joakim er “autodikakt” musiker og spiller sange fordi han har noget på hjerte. Hans smukke sange handler bl.a. om at turde være sig selv, og give hinanden plads til også at være uperfekte.

Læs mere om koncerten og tilmeld dig her

Berith Siegumfeldt – narcissisme og psykopati
Vi får den 10. september 2022 besøg af Berith Siegumfeldt.
Berit er sygeplejerske, psykologisk rådgiver og forfatter til flere bøger om narcissisme. Hun underviser i at spotte narcissistisk adfærd, og træner i hvordan man kan hjælpe dem som har været udsat for narcissistisk manipulation og overgreb.

Læs mere og køb billet her


Flere arrangementer er på vej

og vil løbende blive opdateret herKursus – Udsat
Pileflet for begyndere

Et kursus hvor du lærer kunsten at flette pil.
Se information her:
Læs mere her

Arrangementer i skønne omgivelser

Orangeriet Elisaholt danner smukt rammen om dit næste foredrag, fest, kursus eller udstilling. Går du med en drøm om “højt til loftet” og grønne omgivelser er Orangeriet Elisaholt stedet for dig. Vi har de hyggeligste selskabslokaler i Østjylland og med den bedste udsigt- Du behøver ikke at lede længe efter festlokaler i Randers og omegn, vi ligger smukt placeret i naturen og med kun 5 minutter til E45 og 30 minutter til Århus N.

Retreat, festlokaler, event eller måske en koncert? Mulighederne er mange og begrænsningerne få.
Du er velkommen til at tage kontakt og du vil møde os med åbne arme og sind. 
[email protected]

Book Orangeriet

Skal dit næste arrangement holdes hos os?

Hvad enten du ønsker at afholde et foredrag, konference, booke overnatning til hele familie, nyde haven eller blot kontakte os for at tale med os om en ide eller en mulighed så tøv ikke med at kontakte os

Scroll til toppen