Mød Værtinden Inger Marie

Velkommen til Orangeriet Elisaholt. Inger Marie Secher er din værtinde og vil tage imod dig når du booker, eller ankommer til stedet, og vil følge dig igennem dagen eller dagene.

Inger Marie Secher er stifter og kvinden bag orangeriet, og er utrolig rar og imødekommende. Hun har et frisk og vindende væsen, og hun nyder at tage sig af besøgende og sørge for at deres oplevelse på orangeriet er helt i top.

Har du spørgsmål til dit arrangement eller andet under dit ophold, vil du altid kunne kontakte hende.

Værtinde Inger Marie
Smukt lokale til leje på Elisaholt

Orangeriet er en fantastisk oase med en særlig sjæl, smukt placeret i den midtjyske natur. På Elisaholt kan du leje lokaler til alle slags arrangementer;  festlokaler,udstillinger, koncerter, møder, foredrag, konfirmations lokaler,barnedåb, fødselsdag, kurser, events, det er kun fantasien der sætter grænser.

Lokalet er lyst og rummeligt og med plads til 50 gæster. Der er tilhørende toilet, og en skøn parklignende have med en dejlig udsigt ud over smukke marker. Du kan leje lokaler i Randers i helt unikke omgivelser med kun få minutter til motorvejen, med 30 minutter til færgen mod København.

Book dit næste arrangement her

Terasse til udlejningslokalet på Elisaholt

Elisaholt ligger blandt 400 hektar vidunderlig dansk natur og fra det lyse og rummelige festlokale, er udsigten særdeles fremragende. Hør mere om hvordan dit arrangement kan holdes på Elisaholt.

Brug vores gratis kontaktformular her


Vi havde en meget fin fest til vores dreng i de smukkeste omgivelser på Orangeriet Elisaholt og med den bedste værtinde; Inger Marie, jeg nogensinde har mødt
- Maiken
Barnedåb, Maj 2022
5/5
Scroll to Top