Foredrag med Lone Sørensen – “Hold dig yngre med årene”

Velkommen til et pragtfuldt og inspirerende foredrag med Lone Sørensen.

Hvem ville ikke gerne blive yngre med årene ?

Lone er indehaver af det Internationale Institut og uddannet zoneterapeut, akupunktør og kinesiolog. Hun underviser idag i refleksterapi og ansigtszoneterapi over hele verden. 

Lone er en meget anerkendt behandler der uddanner i konceptet “refleksterapi”. Metoden består af behandling af zoner og punkter i ansigt, fødder og hænder. En naturlig og behagelig behandlingsform som kan skabe effektive, varige og fremragende resultater, uanset hvilke helbredsproblemer man måtte have.  

Programoversigt:

Tirsdag den 17. Maj 2022 kl. 18.00 i Orangeriet Elisaholt

Kl 18.00 – Velkomst og foredrag starter
Kl 19.00 – Pause med mulighed for at købe kaffe / te , kage, lækre bobler og vand
               Drikkevarer må ikke medbringes.
Kl 19.30 – Foredraget fortsætter og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Lone, som vil forklare og demonstrere.
Kl 20.30 – Farvel og tak for en skøn og lærerig aften
 
Pris pr. prs. kr. 150,- inkl. sandwich.
Kom med til en inspirerende og hyggelig aften og bliv klogere på, hvordan du kan holde dig naturligt sundere og yngre med årene.
 
Tag gerne en ven eller veninde med til en super lærerig og hyggelig aften og få mange tips til, hvordan I kan holde jer sunde og yngre med alderen. Pladserne fordeles efter først til mølle. Køb din billet her :  

Se mere om Lone og hendes behandlinger på videoen nedenfor. Du kan også se mere om behandlingerne på hendes hjemmeside her.

Du må hjertens gerne dele Lones spændende foredrag med dit netværk, ved at klikke på facebook ikonet.Måske kender du én der vil med til dette populære foredrag?

Facebook
Scroll to Top