Akustisk intim koncert med Tim Schou

Tag din kæreste, ven eller veninde med til en forrygende aften, i de smukke og stemningsfulde lokaler på Orangeriet Elisaholt.

Vi får besøg af den internationale stjerne Tim Schou, kendt fra bandet “A friend in London”, som deltog ved det danske melodi grand prix i 2011, med sangen “New Tomorrow” og fik en 5.plads ved det internationale Melodi Grand Prix. En særlig og helt enestående chance, for at opleve denne upcoming stjerne helt tæt på i unikke og nærværende omgivelser.  

Tim er på turné i Danmark med sit debutalbum HERO/LOSER. Han fik 5/6 stjerner af musikmagasinet Gaffa og den populære single “Acapella” har fået over 8,5 mio afspilninger på Spotify. 

Han leverer en intim og akustisk koncert med sange fra sit debutalbum, som er popmusik når det er bedst, med ørehængende og velskrevne tekster. 

Tim er opvokset på Stevns, og bor idag i Los Angeles. Han har flittigt opbygget sit navn internationalt i perioden efter succesen med bandet “A Friend in London”, og har over 140.000 lyttere på Spotify hver eneste måned.

Danmarksturné intim akustisk solo koncert med Tim Schou
Koncert med Tim Schou

Programoversigt:

Lørdag den 28. Maj 2022 kl. 15.00 i Orangeriet Elisaholt

Kl 15.00 – Velkomst og koncert med Tim Schou starter.  Bobler/øl er      inkluderet i billetprisen. Drikkevarer må ikke selv medbringes
Kl 16.30 – Tak for en intim og mindeværdig akustisk solo koncert.
 
Pris pr. prs. kr. 250,- inkl. et glas bobler eller en øl.
Kom med til en fantastisk eftermiddag med musik i verdensklasse. Koncerten bliver holdt i de intime og hyggelige omgivelser i Orangeriet på Elisaholt. Tim leverer en akustisk og levende optræden med hits fra hans seneste album, der har fået flotte anmeldelser af det berømte musik magasin Gaffa.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en helt særlig magisk eftermiddag.
 
Tag gerne en ven eller veninde med. Pladserne fordeles efter først til mølle, og der er kun begrænset antal. Derfor anbefaler vi at du booker hurtigst muligt.
Flotte anmeldelser af magasinet Gaffa
5/5
Scroll to Top