Foredrag “Velkommen i klubben”-Tobie Drachmann 22/9 kl. 19-21.30

Foredragsholder, Psykoterapeut, underviser & formidler
Tobie Drachmann

“Velkommen i klubben – kom som du er”

Vi har brug for fællesskaber ❤️følelsen af  fællesskab & samhørighed, fremmer både den fysiske og mentale sundhed. Nogle fællesskaber vælger vi selv og andre bliver trukket ned over hovedet på os, og de kan næsten sammenlignes med en klub.

I enhver klub, findes der mere eller mindre usagte, rammer og regler som vi skal lære, følge og indordne os under, for at bevare klubmedlemsskabet, eller skal vi?

For hvad gør vi hvis, vi ikke er enige i klubreglerne, forstår dem eller bare ikke har lyst at følge dem. Skal vi kunne lide og komme overens med alle medlemmer af klubben og hvad nu hvis vi falder helt udenfor, tør vi det?

Hvilken klub er du med i?

Stift bekendtskab med, Rolls Royce barnevognsklubben, ginklubben, brokklubben, singleklubben… og mange flere, når fællesskabet eller mangel på samme, bliver sat lidt på spidsen. 

Med kærlige knivskarpe iagttagelser af ”klub Livet”, bliver der med humor og nærvær, sat fokus på et par livs klubber og netop nogen af disse uskrevne rammer og regler.

Samtidigt med at vi selvfølgelig hylder fællesskabsfølelsen, for når den er der, er den fantastisk og skaber masser af smil og nærvær, og det skal vi aldrig være for nærige med.

Tobie Drachmann med foredraget “velkommen i klubben”
Genkend dig selv

Jeg tør godt garantere, at du oplever noget genkendeligt, fra de klubber du selv er i eller har været en del af og måske bliver du klogere på hvad din rolle i klubben oftest er og gør du ikke, er du alligevel velkommen i klubben.

✅ Køb billet til et par timer i humoren, refleksionen & fællesskabets ånd, når det hele bliver sat lidt på spidsen- og tag gerne din veninde, mødregruppen eller chefen med køb billet her ➡️

Pris kun 150,- kr (plus gebyr) inkl kaffe/kage , for en sjov og inspirerende aften i de skønne omgivelser på landstedet Orangeriet Elisaholt.

Læs desuden mere om Tobie Drachmann på hendes hjemmeside her

Scroll to Top